The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Brian Johnson разказва “скандални истории” от живота си в книга
Brian Johnson разказва “скандални истории” от живота си в книга
Снимка: twitter
Brian Johnson разказва “скандални истории” от живота си в книга Сряда, 07.09.2022 г., 16:11 ч. “The Lives of Brian” ще излезе следващия месец

Brian Johnson ще издаде автобиографията си следващия месец. Книгата “The Lives of Brian” на фронтмена на AC/DC беше обявена през април миналата година и според информацията ще съдържа “скандални истории” от живота на рок музиканта. 

В изявление той казва: "Имал съм дълги нощи и страхотни нощи, лоши дни и доста добри такива. Сега взех, че написах книга за това… “The Lives of Brian” пристига през октомври”.  

Разказът ще започне с живота му като дете в малък град в Североизточна Англия, който “се възражда от сянката на Втората световна война”. Тогава той гледа и изпълнение на Little Richard по BBC, което го вдъхновява да стане певец. 

В описанието на книгата се казва още: "Повече от десетилетие той се опитва да остави следа с различни групи. Появява се често в телевизионни програми и прави турнета в Европа и Австралия с Geordie, но успехът му се изплъзва. Brian имал семейство, което да издържа и трябвало да плаща ипотека, така че бил принуден да работи на различни места, докато в крайна сметка не започва и собствен бизнес. Но ако Съдбата е имала план за Brian… то Съдбата е нямала никакъв шанс.  Неочаквано той бил поканен в Лондон на прослушване за една от изгряващите световни групи. AC/DC били изпаднали в криза след трагичната смърт на вокалиста Bon Scott, но именно с Brian на борда ще запишат своя шедьовър “Back in Black”. След дългогодишно блестящо сътрудничество с групата, той е принуден да се оттегли през 2016 г. заради диагнозата за загуба на слуха, но се завърна четири години по-късно за албума “Power Up”.

Автобиографията ще излезе във Великобритания на 13-и октомври, а в САЩ - на 25-и октомври. 

Коментари