Dua Lipa изненада децата в старото си училище

09 март 2024
Dua Lipa
Снимка от БГНЕС

Dua Lipa създаде незабравим спомен за децата в началното училище, в което е учила като дете.

Британското радио BBC Radio 1 организира посещение на 28-годишната поп звезда в старото ѝ училище в Лондон. Там тя се срещна с преподавателя си от детството и изненада учениците с появата си. 

Преди да влязат в сградата водещият попита Lipa има ли нещо, което все още не е успяла да постигне, въпреки всичките си награди и успехи в музиката и киното. И се оказа, че има нещо, което все още я измъчва, почти 20 години по-късно:

“Много исках главната роля в училищната пиеса. Не я получих, но толкова силно я исках". 

Певицата и снимачния екип влизат в училището, където тя се среща със стария си учител, а той ѝ показва клипче от прослушването ѝ като дете. Причината - тя има шанса да пробва отново, този път обаче решението дали получава ролята ще вземе не преподавателят, а цял клас нищо неподозиращи ученици.

Когато звездата влиза в класната стая, децата я посрещат с изненада и радостни викове. После тя влиза в роля, приема малко градивна критика от страна на "експертното" жури, пробва отново и получава одобрението на всички.

Изненадващата визита завършва с учениците, които пеят песента на Lipa от филма "Барби", "Dance The Night", докато тя раздава автографи. 

Преди седмица Dua Lipa издаде парчето “Training Season” - втори сингъл от предстоящия ѝ албум. Миналата събота звездата откри церемонията на наградите БРИТ с горещо изпълнение на песента, спечели статуетката за най-добър поп изпълнител и връчи специалната награда "Глобална икона" на Kylie Minogue. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини