Dua Lipa работи с продуцента на Elton John по третия си албум

02 май 2023
Dua Lipa
Снимка от БГНЕС

Dua Lipa работи с продуцента Danny Harle по третия си албум. Суперзвездата от известно време е много активна в студиото и изпипва последните детайли по песните за следващия си запис, за който според "The Sun" ѝ помага известният в музикалните среди творец.

Harle беше ангажиран и с последния проект на Elton John, "The Lockdown Sessions", част от който е колаборацията на Dua с британския музикант "Cold Heart". 

Предишният албум на Dua Lipa, "Future Nostalgia", излезе през 2020 г. и произведе редица хитове. В него певицата беше заложила на поп и диско звучене. Колекцията ѝ донесе награда БРИТ за албум на годината, както и "Грами" за поп вокален албум.

Според информацията третият албум на звездата ще излезе към края на годината, след премиерата на филма "Барби", в който Dua Lipa участва. Лентата с Margot Robbie в главната роля се очаква в кината през юли и певицата е записала няколко песни за саундтрака.

В понеделник Dua Lipa украси с присъствието си червения килим на благотворителния бал Мет Гала. Тази година тя беше сред официалните домакини и вече се нареди начело на списъците на модните издания за най-добре облечените знаменитости на събитието, посветено на покойния дизайнер Карл Лагерфелд. Тя приличаше на истинска принцеса в рокля по негов дизайн от колекция есен/зима 1992 г. на марката Chanel.

Dua Lipa

Dua Lipa

 

Новини