Коледен поздрав просълзи Lizzo

Певицата сподели видеото, изпратено до нея от световноизвестен музикант

27 декември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Lizzo показа емоционалната си реакция, след като получи съобщение за Коледа от легендарния флейтист James Galway.

Изпълнителката на хита "About Damn Time" сподели видео в Instagram Story, изпратено ѝ от Galway. В него той свири "We Wish You a Merry Christmas" на флейта пред красива коледна елха.

"Весела Коледа, Lizzo, от твоя фен номер едно”, казва музикантът с широка усмивка в края на клипчето. 

Към него Lizzo написа “ХОРА - СЪР James Galway ми пожела “Весела Коледа” ???".

63a9ef6d2400006300a6104b.jpg

Във второ видео в Instagram Story певицата плаче и не може да повярва, че това се случва. 

Lizzo също свири на флейта и често показва уменията си по участия и концерти. По-рано тази година тя изсвири няколко ноти на 200-годишна кристална флейта, принадлежала на американския президент Джеймс Мадисън. Малко след това тя направи и по-дълго изпълнение с музикалния инструмент в Главната зала на Библиотеката на Конгреса. 

На 31-и декември в една от стрийминг платформите ще излезе специалният концертен филм “Lizzo: Live in Concert”. Той е заснет по време на шоуто на звездата в Ингълууд, Калифорния с две дати през ноември, в което участваха Missy Elliott, Cardi B и SZA. 

Преди дни в интервю за CBS Lizzo говори за това как се е променил животът ѝ за 10 години. Тя сподели, че преди десетилетие е загубила баща си, напуснала е колежа и останала без покрив над главата си, като спяла в колата си и понякога при приятели, а днес е сред най-известните музикални звезди, отсяда в луксозни хотели и има собствена къща.

 

 

Новини