The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Mariah Carey обяви два коледни концерта
Mariah Carey обяви два коледни концерта
Снимка: twitter
Mariah Carey обяви два коледни концерта Понеделник, 24.10.2022 г., 16:22 ч. На 1-и ноември предстои да излезе и нейна коледна детска книжка

Неофициалната Кралица на Коледа, Mariah Carey, обяви първите си планове за празничния сезон. Звездата, която през последните години става особено активна в този период на годината, покани почитателите си да празнуват Коледа заедно с нея по време на два коледни концерта, за съжаление, много далеч от България. 

Специалните изяви ще бъдат в Торонто, Канада, на 11-и декември и в Ню Йорк на 13-и декември. Продажбата на билетите ще стартира в петък, 28-и октомври.

На 1-и ноември, когато вече по традиция Carey обявява за открит коледния сезон и дава начало на безкрайното слушане на коледни песни, особено на нейния хит “All I Want For Christmas Is You”, певицата има подготвена и още една изненада. Тя е под формата на илюстрирана детска книжка, озаглавена “Принцесата на Коледа”

Миналата седмица Mariah се пошегува в социалните мрежи, че все още не е дошло времето за слушане на нейния коледен мегахит. Предстои да разберем дали песента ще достигне първото място в празничното издание на американската класация за четвърта поредна година.

 

Коментари