Marilyn Manson за обвиненията: "ужасно изкривяване на реалността"

Музикантът отрече твърденията на актрисата Evan Rachel Wood и няколко други жени, малко след като от звукозаписната му компания се дистанцираха от него

02 Февруари 2021
social
Снимка от instagram

Рок певецът Marilyn Manson остана без звукозаписна компания, след като няколко жени, сред които актрисата Evan Rachel Wood, го обвиниха в тормоз и изнасилване. Manson отрече отправените му обвинения и ги окачестви като "ужасно изкривяване на действителността".

"Интимните ми отношения винаги са били изцяло съгласувани с партньорките ми. Това е истината, без значение как и защо някои сега избират да изопачат миналото", написа музикантът в профила си в Instagram.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Marilyn Manson (@marilynmanson)

Evan Rachel Wood, която е сред звездите на поредицата "Западен свят", често е споменавала през последните години, че е била подложена на тормоз в своя връзка, без да назовава името на човека. В понеделник актрисата разкри в Instagram, че това е Marilyn Manson. 

Evan Rachel Wood обвини Marilyn Manson в насилие

След като 33-годишната актриса и още няколко жени отправиха обвинения срещу 52-годишния Manson, от звукозаписната компания на музиканта Loma Vista Recordings оповестиха, че повече няма да работят с него. "След тези обезпокоителни твърдения компанията спира да рекламира настоящия му албум и също така реши да не работи с Marilyn Manson по бъдещи проекти", се посочва в направеното от лейбъла изявление. 

През 2017 г. Wood беше сред хилядите жени, идентифицирали се като жертви на сексуален тормоз на фона на движението #MeToo. 

Новини