Нов трейлър за историята на Майстора на кунгфу

"Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" отваря нова глава от киновселената на Марвел

28 юни 2021
social
Снимка от Форум Филм България

През септември се отваря нова глава от киновселената на Марвел. "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" за първи път ще разкрие на голям екран историята на супергероя Шан-чи, познат още като Майстора на кунгфу. Привлечен от мрежите на мистериозната организация Десетте пръстена, Шан-чи се изправя пред миналото, което се е опитал да остави зад гърба си. За да продължи напред, той трябва да приеме истината за своя произход и да открие себе си, но по-важното е да реши какъв иска да бъде. Дори това да означава да предаде собственото си семейство.

Новият трейлър на филма повдига завесата към амбициозната продукцията, изпълнена с превърналите се в запазена марка на Марвел впечатляващи визуални ефекти и зрелищен екшън, и разкрива допълнителни подробности за колоритния нов свят и за героя Шан-чи.

Дните на младия Шан-Чи минават в тежки тренировки, целящи да го превърнат в изкусен наемен убиец, под стриктната опека на баща му – могъщата сенчеста фигура Уену. Когато Шан-Чи научава за престъпната дейност на баща си, той се отказва от обучението си и бяга в САЩ, където се опитва да изгради относително нормален живот. Години по-късно обаче миналото му го застига и той отново се оказва въвлечен в зловещия свят на Уену и мистериозната организация Десетте пръстена.

Премиерата на "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" е на 3-и септември. 

Новини