Официално: Нова песен на Rihanna излиза в петък

Звездата публикува тийзър в социалните мрежи

26 октомври 2022
social
Снимка от twitter

Rihanna потвърди слуховете за музикалното си завръщане. Звездата официално съобщи, че ще издаде нов сингъл за първи път от 6 години, част от саундтрака на предстоящия филм “Черната пантера: Уаканда завинаги”. 

Песента “Lift Me Up” ще излезе в петък, 28-и октомври. Тя е написана съвместно от Tems, носителя на “Оскар” Ludwig Göransson, Rihanna и режисьора на “Черната пантера” Ryan Coogler. Записана е в пет държави.  

Композицията е създадена в памет на звездата на “Черната пантера” Chadwick Boseman, който почина от рак през август 2020 г. на 43 години. 

В социалните мрежи RiRi публикува кратък трийзър:

“След като говорих с Ryan и след като чух неговата идея за посоката на филма и за песента, исках да напиша нещо, което създава усещане за топлата прегръдка от всички хора, които съм загубила през живота си. Опитах се да си представя как бих се почувствала, ако можеш да пея пред тях сега и да им кажа колко много ми липсват”, разказва нигерийската изпълнителка и продуцент Tems, “Rihanna е голямо вдъхновение за мен, затова да чуя как тя поднася тази песен, е огромна чест”. 

Певицата не е издавала нова музика от албума “Anti” преди 6 години. Макар оттогава многократно да уверяваше феновете си, че работи върху музикалното си завръщане, през изминалите години тя се занимаваше изключително с разрастването на козметичната си марка и линията си дамско бельо. Плановете за албум останаха на заден план и след като забременя и роди първото си дете. Надеждите на феновете се възродиха, когато наскоро беше обявено, че Rihanna ще бъде хедлайнер на Супербоул през февруари. 

В продължението на касовия кинохит от 2018 г., “Черната пантера: Уаканда завинаги” участват Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke,  Danai Gurira, Martin Freeman и Lupita Nyong’o. Премиерата ще бъде на 11-и ноември.  

Саундтракът към лентата е продуциран от Coogler, Göransson, Archie Davis и Dave Jordan и ще излезе на 4-и ноември.

 

 

  • Add to Phrasebook
     
    • No word lists for English → Bulgarian...
       
    • Create a new word list...
  • Copy

 

Новини