The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Paul McCartney пусна песен с Еd O’Brien от Radiohead
Paul McCartney пусна песен с Еd O’Brien от Radiohead
Снимка: facebook, Mary McCartney
Paul McCartney пусна песен с Еd O’Brien от Radiohead Сряда, 07.04.2021 г., 16:02 ч. Парчето ще бъде част от специалната колекция "McCartney III Imagined"

Paul McCartney публикува ремикса на неговата песен “Slidin’”, дело на китариста на Radiohead, Еd O’Brien. Парчето ще бъде част от предстоящото специално издание "McCartney III Imagined", в което известни музиканти са записали свои интерпретации на песните от последния албум на McCartney от миналата година "McCartney III".

O’Brien сподели историята на ремикса и подробности за парньорството му с продуцента Paul Epworth.

“Много харесах "Slidin" и казах на Paul Epworth дали случайно не иска и той да се намеси. Той много искаше. Беше страхотно. Като момент на светлина в мрака на зимата. Много се забавлявахме. Захванахме се с вокалите на McCartney и добавихме малко хаос и малко китара - използвах препратка към "Helter Skelter", заяви китаристът.

"McCartney III Imagined" ще излезе на 16-и април. В него има ремикси от Damon Albarn, Beck, Blood Orange, Phoebe Bridgers, Josh Homme, Khraungbin, 3D RDN от Massive Attack, Anderson .Paak и St. Vincent. Наскоро McCartney сподели и интерпретацята на “Find My Way” от Beck.

През ноември се очаква McCartney да издаде книгата в два тома "The Lyrics: 1956 to the Present". По-рано той обяви и продължение на бестселъра си за деца "Хей, Дядо Готин", озаглавен "Зелената подводница на Дядо Готин". Книгата ще бъде пусната на пазара на 2-и септември.

Коментари