Shakira вече не плаче - издава нов албум

15 Февруари 2024
Shakira
Снимка от БГНЕС

Колумбийската звезда Shakira ще издаде първия си нов албум от седем години. Колекцията носи заглавието "Las Mujeres Ya No Lloran" (Жените вече не плачат), а датата за премиерата е 22 март. Проектът бележи и дебютното ѝ издание на винил, като ще има четири различни варианта с различни снимки на обложката.

„Създаването на това произведение е алхимичен процес“, обясни Shakira в изявление. „Докато пишех всяка песен, се възстановявах. Докато ги пеех, сълзите ми се превърнаха в диаманти, а уязвимостта ми в сила”.

Заглавието на албума е намигване към овластяващите текстове от популярното парче на певицата с Bizarrap “Bzrp Music Sessions, Vol. 53“, където тя заявява на испански „las mujeres ya no llora, las mujeres facturan“, което в свободен превод означава „жените вече не плачат, те правят пари“. Песента се появи след шумната раздяла на звездата с футболиста Gerard Piqué през 2022 г. след близо 11 години заедно. Двамата имат двама синове

Предишният албум на Shakira беше "El Dorado", който излезе през 2017 г. Той прекара пет седмици на върха на американската класация за латино албуми и произведе хитовете “Chantaje” с Maluma, “La Bicicleta” с Carlos Vives и “Deja vu” с Prince Royce.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини