Ще има ли колаборация между Taylor Swift и Beyoncé?

14 Февруари 2024
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

След като в края на миналата година се подкрепиха взаимно по време на премиерите на концертните им филми, сега Taylor Swift и Beyoncé може да зарадват феновете с колаборация. 

Един от продуцентите на изпълнителката на "Crazy In Love" намекна за това във връзка с новия албум на Beyoncé, който ще бъде в кънтри стил. А както е известно звездата на Swift изгря първо в кънтри музиката, което прави съвместната им работа напълно логична. 

Според Killah B, който е сред авторите на новия сингъл на Beyoncé "Texas Hold 'Em", феновете могат да очакват някои главозамайващи изненади от "Renaissance: Act II".  

Във вторник номинираният за "Грами" продуцент е говорил пред сайта TMZ и е загатнал за колаборации в предстоящия да излезе на 29 март албум на Beyoncé. И макар да не споменава изпълнителката на "Anti-Hero", думите на Killah B предизвикаха спекулации сред феновете. 

"Нека просто кажем, че тя е възприела подход, с който да шокира света", каза продуцентът в отговор на въпрос за гостуващи в албума изпълнители, конкретно за Swift. 

В Instagram по-късно същия ден Killah B изглежда отрече възможността Swift да участва в "Act II". Въпреки това обаче според феновете той не е отрекъл категорично, че Swift се е включила в някоя от песните. 

"Никога не съм споменавал Taylor, вие го направихте! 😂😂😂 но определено ще бъде страхотен албум! 🔥🔥🔥", написа той.  

Все пак съвместна работа на двете мегазвезди не е извън границите на възможното, защото и двете положиха усилия да засвидетелстват добрите си чувства една към друга на премиерите на концертните им филми "The Eras Tour The Movie" и "Renaissance: A Film By Beyoncé", съответно през октомври и ноември. Първо Beyoncé се появи на представянето на лентата за турнето на Taylor, а малко по-късно тя подкрепи Beyoncé на нейната премиера. 

Beyoncé съобщи новината за новия си албум по време на Супербоул в неделя. Освен Taylor на мача присъства и Lady Gaga, за която също има слухове, че може да е сред гостуващите звезди. Случайно или не, Swift също ще издаде нов албум, по-малко от месец след Beyoncé.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини