След операцията Jon Bon Jovi още не е готов за турне

18 март 2024
Jon Bon Jovi
Снимка от БГНЕС

Jon Bon Jovi не е сигурен дали е готов да тръгне на турне след проблемите с гласа и операцията на гласните връзки. 

В интервю фронтменът на Bon Jovi каза, че все още се възстановява след медицинската процедура и не може да потвърди, че ще е способен да тръгне на път заедно с бандата за промоция на предстоящия им нов албум "Forever", който ще излезе през лятото. 

“За турне не знам", заяви пред бостънско радио музикантът. “Иска ми се да направим турне следващата година, но все още се възстановявам след сериозна операция". 

Вокалистът на рок групата се подложи на операцията през 2022 г. заради "атрофия" на гласните връзки, съобщи тогава сп. People.

“Въпреки че се възстановявам и че имах възможност да си дам време, и да правим по една песен на ден, докато записвахме албума, имам нужда, имам желание, да мога да пея по два часа и половина четири вечери в седмицата в продължение на месеци. Така че работя за осъществяването на тази цел".

През февруари Jon Bon Jovi беше удостоен с наградата "Човек на годината" на организацията MusiCares на церемония в Лос Анджелис. Тогава той изпя “Who Says You Can’t Go Home” с Bruce Springsteen. На събитието пяха също Melissa Etheridge, Jelly Roll, Lainey Wilson, Pat Monahan, Shania Twain и Goo Goo Dolls.

16-ият албум на Bon Jovi, "Forever", ще излезе на 7 юни. Първият сингъл от него, “Legendary”, групата представи на 14 март. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини