Sophie Turner: Taylor Swift наистина има златно сърце!

16 май 2024
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Taylor Swift изглежда няма нищо общо с героинята от хита си "Anti-hero", поне доколкото в историята попада Sophie Turner. 

В интервю за британското издание на сп. Vogue звездата от сериала "Игра на тронове" сподели, че миналата година, по време на развода ѝ с певеца Joe Jonas, Swift ѝ предоставила апартамента си в Ню Йорк, за да живее там временно с дъщерите си. Turner нарече суперзвездата "истински герой" заради подкрепата ѝ в този труден за нея момент. 

Според статията Turner дълго време се чувствала неловко в компанията на Swift предвид факта, че носителката на 14 награди "Грами" имаше връзка с Jonas в миналото. След раздялата на Sophie с Joe обаче нещата се променили. 

Когато пристигнала в Ню Йорк миналата есен, актрисата се обадила на певицата, за да ѝ препоръча имот под наем за престоя ѝ там. Вместо това, изпълнителката предложила собствения си апартамент безплатно. 

“Никога не съм изпитвала такава благодарност към някого, защото тя приюти мен и децата ми, и ни осигури дом и място, където да се чувстваме добре. Тя наистина има златно сърце", казва Turner. 

Актрисата и Jonas имат две момичета на 1 и на 3 години.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини