Taylor Swift благодари на феновете си след края на турнето "Eras"

29 ноември 2023
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Taylor Swift сподели изявление в социалните медии, в което благодари на своите фенове и екипа на турнето, след като приключи последния си концерт от обиколката „Eras“ за тази година.

Във вторник вечерта Swift използва X (бившия Twitter), за да благодари специално на своите бразилски почитатели за подкрепата им за шестте ѝ концерта в Рио де Жанейро и Сао Пауло, като не пропусна и хората от екипа си за тяхната упорита работа.

„Да организирам турне в Бразилия беше нещо, за което мечтаех от години и тези фенове разбиха очакванията ми. Официално приключихме турнето "Eras" за 2023 г. и имахме възможност да завършим годината с 6 концерта в Рио и Сао Пауло, с най-вълшебните тълпи“, написа Taylor. „Много съм благодарна на моето "турне семейство", групата, екипа и танцьорите за всичко, което вложиха в това шоу през цялата година. За хората, които дойдоха да го видят, вие сте това, което накара тези стадиони да се почувстват толкова живи, електрически и незабравими за мен. Наистина просто се чувствам толкова горда и трогната от това, от което имах привилегията да бъда част. Ще се видим през 2024 г.”.

Taylor Swift ще поднови турнето си „Eras“ през февруари следващата година, по време на което ще изнесе редица концерти в Япония, Мелбърн, Сидни и Сингапур. През май тя ще пренесе шоуто в Европа, където ще свири във Франция, Германия, Англия, Испания и други държави, преди да се завърне в Съединените щати през октомври 2024 г.

Турнето „Eras“ беше превърнато в концертен филм, който беше пуснат миналия месец и бързо счупи многобройни рекорди, включително отбеляза най-големия дебютен уикенд за концертен филм в историята.

Новини