Taylor Swift иска да издаде "колкото се може повече албуми"

07 август 2023
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Taylor Swift иска да направи "колкото се може повече албуми".

В 17-годишната си кариера певицата има 10 албума. Три от тях излязоха през последните три години, а още три тя презаписа и издаде наново (познати като "Тaylor's Version"). Тази седмица тя намекна, че скоро ще се появи и четвърти презаписан албум - "Reputation (Taylor’s Version)".

Докато първата част на суперуспешното ѝ турне "Eras" е във финалната си фаза с шест напълно разпродадени концерта в Лос Анджелис, Swift каза пред публиката, че иска да продължи "да поддържа връзката" с феновете си като издава нова музика и прави още турнета. 

Variety цитира думите на звездата по време на един от концертите ѝ: 

“Причината да не правим турне 5 години беше пандемията. Това не беше нещо нормално. Имахме обаче по-важни неща, за които да се тревожим. Но аз винаги съм приемала концертите като начин да се справя с живота, още откакто бях на 12 години. Минавам през този процес - чувствам разни неща, пиша песни за тях, показвам ви ги и ви питам "Харесва ли ви? Чувствали ли сте се и вие по този начин?". И така, когато сте на концерт, ако клатите глава или ме погледнете, или пеете с мен песента, за мен това валидира моята емоция и знам, че не само аз изпитвам това. Това е моят начин да се справям с живота - и изведнъж това изчезна. Затова реших, че за да поддържам тази връзка жива, ще направя и ще издам толкова албуми, колкото е човешки възможно". 

Миналата седмица Swift обяви, че ще има втора част на турнето в Северна Америка през 2024 г. “Оказва се, че това не е краят на една ера!", написа тя в X (Twitter), като се заигра със заглавието на турнето си и обяви допълнителни дати за следващата година.

Именно през лятото на 2024 г. Swift ще пренесе турнето си "Eras" в Европа. Билетите за концертите вече са почти изчерпани. 
 

Новини