Usher обяви дати за концерти в Европа

20 Февруари 2024
Usher
Снимка от БГНЕС

Usher обяви продължение на турнето си "Past Present Future". R&B звездата зае централно място на музикалната сцена на Супербоул на 11 февруари, а дни преди това издаде нов албум. Малко след тези събития той обяви и концерти в Северна Америка, а сега добави към тях няколко дати за Европа. 

Европейската обиколка ще стартира с три участия в зала O2 Arena в Лондон на 1, 2 и 5 април 2025 г., след което ще има шоута в Париж, Амстердам и Берлин, съответно на 15 и 22 април, и на 1 май. Продажбата на билети започва от 22 февруари.  

"Това турне е едновременно празненство за последните 30 години и поглед към бъдещето. Едва сега започваме!", казва Usher за обиколката си в изявление. 

Заради големия интерес певецът добави дати за Северна Америка и там концертите му вече са 60.  

За участието си в Супербоул Usher излезе на сцената с Alicia Keys, H.E.R., will.i.am, Lil Jon и Ludacris. Той почете и паметта на покойния барабанист Aaron Spears, като на подиума имаше празен комплект барабани.  

След шоуто Usher се ожени за приятелката си Jennifer Goicoechea.

Новият му албум "Coming Home" излезе навреме за Супербоул и включва колаборации със Summer Walker, 21 Savage, H.E.R., Jungkook от BTS, Burna Boy и Latto.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини