Задава се нова колаборация на Britney Spears и will.i.am

10 юли 2023
Britney Spears
Снимка от YouTube screenshot

Britney Spears и will.i.am планират нова песен заедно. 

Бившата поп принцеса и рапърът от Black Eyed Peas през 2012 г. си партнираха в парчето "Scream & Shout" и изглежда сега работят по нов проект. 

Източник на в. The Sun каза: “Britney и Will се обичат и уважават, и всеки се доверява на музикалната преценка на другия. Той от дълго време е сред най-големите поддръжници на Britney и иска да я види успяла. И двамата много се вълнуват, че ще издадат тази изненадваща колаборация и са убедени, че феновете ще я харесат много". 

will.i.am наскоро изрази подкрепата си за Britney и призна, че иска тя да спечели в живота. 

“Правили сме готини неща заедно и се радвам, че тя е на това ново пътуване и блести в него. Все още има препятствия пред нея, но всички ние сме тук, за да я подкрепим. Просто се възхищавам на това колко отдадена е на музиката. И колко е истинска - срамежлива, но безстрашна. И искам тя да победи". 

Britney не е издавала нова музика от 7 години, след като през 2016 г. излезе албумът ѝ "Glory". 

След като се освободи от попечителството на баща си певицата партнира на Elton John в сингъла "Hold Me Closer" и изглежда прави следващи стъпки към музикалното си завръщане. 

Засега от нейна страна няма коментар на слуховете, но неотдавна продуцентът Stone написа в Instagram, че е работил няколко месеца по нейния нов албум. Той обаче бързо премахна публикацията си.

Новини