Амбър Хърд май е изчегъртана от "Аквамен"

Тя отрича

15 юни 2022
social
Снимка от БГНЕС

Warner Brothers са взели решение за бъдещето на Амбър Хърд с филмовия франчайз на DC Аквамен, но актрисата отрече тези слухове.

Ролята на Хърд ще бъде преработена, реши филмовата компания след екранни тестове на филма, каза източник. „Те ще правят повторни снимки с Джейсън Момоа и Никол Кидман“, казал вътрешен човек.

Хърд обаче казала, че това е само слух. Неин говорител потвърди думите ѝ пред TMZ: „Слуховете продължават, както и от първия ден – неточни, безчувствени и леко откачени“. Новинарското издание съобщи, че всички сцени на Хърд, като Мера са заснети преди година и вече й са платени 2 милиона долара.

Що се отнася до това колко екранно време всъщност получава Хърд в Аквамен и изгубеното кралство, това все още не е известно. TMZ съобщи, че времето й на екрана е „значително съкратено“, което изглежда беше потвърдено от президента на DC Уолтър Хамада в съда.

Новината идва около две седмици след края на процеса на Хърд срещу бившия й съпруг Джони Деп. Журито присъди на Деп 10 милиона долара компенсаторни щети и 5 милиона долара наказателни щети.

Новини