Billie Eilish обяви нов албум, но сингли няма да има

09 април 2024
Billie Eilish Finneas
Снимка от БГНЕС

Billie Eilish е готова да навлезе в нов етап от кариерата си с третия си албум

22-годишната носителка на "Грами" и "Оскар" разкри заглавието на следващия си проект, но и уточни, че няма да пуска сингли от него, каквато е обичайната практика. 

Записът е озаглавен "Hit Me Hard and Soft" и ще излезе на 17 май, а причината да няма предварително представяне на песни от него - Billie иска феновете ѝ да могат да му се насладят "наведнъж". 

“С Finneas сме много горди с този албум и нямаме търпение да го чуете", пише певицата в публикацията си в Instagram. 

Съобщението е придружено от обложката на албума, като на снимката Billie е под водата, а над нея се вижда бяла врата. 

След като наскоро си навлече критики заради коментарите си за това как изпълнителите издават албумите си в няколко различни варианта на винил, без да се съобразяват с вредите за околната среда, в съобщението за новия албум на Eilish се казва следното:

“В продължение на усилията за намаляване на отпадъците и в името на борбата с климатичните промени албумът ще излезе във всички физически формати в ограничен брой варианти в един ден, с еднакво съдържание, като за изработката са използвани материали, които могат да се рециклират на 100%". 

Добавя се, че подробна информация за устойчивите практики, приложени за производството на албума, е публикувана на официалния сайт на певицата

Magic - Музиката, която обичаш

Новини