The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Бритни Спиърс отново се разголи и ядоса моралисти
Бритни Спиърс отново се разголи и ядоса моралисти
Снимка: БГНЕС
Бритни Спиърс отново се разголи и ядоса моралисти Събота, 22.10.2022 г., 12:48 ч. Читателите определено не оцениха новата проява на звездата

Бритни Спиърс отново се разголи и ядоса моралисти. Снимката привлече вниманието на Daily Mail. 40-годишната знаменитост публикува снимка на страницата си в Twitter - в кадъра тя лежи гола на леглото, покривайки гърдите си с една ръка. В същото време поп певицата маскира интимните части на тялото с две карета.

Читателите определено не оцениха новата проява на звездата.

„По някаква причина тя изпитва нужда да привлече вниманието върху себе си по този начин, но това наистина е нейна работа“, „Много притеснително за нея“, „Тя може да публикува и снима всичко, но след това да не се оплаква, че са децата й не искат да общуват с нея“, „Защо съпругът й не я спре?“, възмутиха се читателите.

По-рано Спиърс позира чисто гола на плажа. На публикуваната снимка звездата позира с широкопола плетена шапка на фона на морето, прикривайки гърдите си с широко разтворени ръце и крака. В същото време знаменитостта реши да скрие интимните части на тялото с помощта на емотикони под формата на сърце.

Вижте кадрите ТУК

 

Коментари