The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Дъщерята на Arnold Schwarzenegger скоро ще роди
Дъщерята на Arnold Schwarzenegger скоро ще роди
Снимка: instagram
Дъщерята на Arnold Schwarzenegger скоро ще роди Вторник, 09.06.2020 г., 15:01 ч. Katherine Schwarzenegger и актьорът Chris Pratt отпразнуваха първата годишнина от сватбата си

Chris Pratt и Katherine Schwarzenegger отпразнуваха първата годишнина от сватбата си докато са в очакване на първото си дете. Източник заяви пред Entertainment Tonight, че звездната двойка е отбелязала повода скромно, защото писателката съвсем скоро ще роди.

По време на социалната изолация двамата са имали време да се подготвят за появата на първия им наследник. Актьорът тъкмо беше започнал снимките на новия филм от поредицата “Джурасик свят”, а Katherine пишеше нова книга, когато беше обявена пандемията.

Според източника съпрузите са благодарни за възможността да прекарат тези месеци на спокойствие заедно, за да си починат и да се настроят за предстоящата промяна в живота им.

Те дълго време успяха да запазят в тайна бременността на Katherine, като за нея се разбра чак през април. За писателката това е първо дете, докато звездата от “Пазители на галактиката” има син на 7 години от бившата си съпруга Anna Faris

Коментари