"И просто така" - през декември

Продължението на сериала "Сексът и градът" ще покаже как се справят с живота Кари, Миранда и Шарлот на 50 години

05 октомври 2021
social
Снимка от кадър YouTube

"И просто така" - продължението на сериала "Сексът и градът", ще излезе през декември. Това стана ясно на промоционално събитие на стрийминг услугата, която ще разпространява поредицата.

Сериалът проследява как Кари (Sarah Jessica Parker), Миранда (Cynthia Nixon) и Шарлот (Kristin Davis) се справят със сложните реалности на живота и приятелството, но вече като жени на 50 години, вместо на 30. Както е известно Kim Cattrall, която изигра Саманта Джоунс в оригиналните епизоди, не е част от новата продукция.

Снимките на поредицата продължават и в момента в Ню Йорк и в нея участват още Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, покойният Willie Garson и Evan Handler.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis и Cynthia Nixon са и сред продуцентите на сериала. ,

"Сексът и градът" е създаден от Darren Star и се базира на едноименната книга на Candace Bushnell. Оригиналът има 6 сезона и се излъчва от 1998 до 2004 г.

Успехът на сериала доведе до създаването на два филма през 2008 и 2010 г., и до сериал предистория със заглавие "Дневниците на Кари", който излезе през 2013 г.

"Сексът и градът" има редица награди "Еми", три статуетки на Гилдията на актьорите и две отличия от Гилдията на режисьорите.

Новини