Kylie Minogue и Madonna ще си сътрудничат в студиото

25 март 2024
Kylie Minogue
Снимка от БГНЕС

Eвентуално сътрудничество между Kylie Minogue и Madonna може да се появи в бъдеще, след като наскоро двете мегазвезди се появиха заедно на една сцена.

На 7 март поп иконите пяха заедно за радост на публиката на концерт от турнето „Celebration“ в Лос Анджелис. Двете направиха интерпретация на хитовата песен на Minogue от 2001 г. „Can’t Get You Out Of My Head“, както и на женския химн на Gloria Gaynor „I Will Survive“, а поводът беше Международният ден на жената.

Сега Kylie разкри, че мениджърът на Madonna, Guy Oseary, е организирал този дует, и това вероятно няма да е края на съвместната им работа.

Пред Variety на партито за Оскарите на Vanity Fair на 10 март, австралийската звезда беше попитана за възможността двете с Madonna да работят заедно в студио.

"Може би. Кой знае? Да видим", отвърна тя.

„Това е, което наричаме оцеляване“, каза Madonna по време на концерта си в началото на месеца, облечена в кожено яке и каубойски ботуши. „За мен е привилегия да съм тук и да пея с вас... Бог да ви благослови, никога не се отказвайте“.

Minogue, която носеше черна тениска с лъскав надпис "Madonna", също каза на тълпата, че се чувства „удивително“, когато се присъедини към своята колега на сцената, и обясни, че досега двете не са пяли в дует, тъй като предпочитат да не избързват.

След появата си на сцената изпълнителката на „Padam Padam“ сподели в X/Twitter клипче от участието си в концерта. 

„Madonna, отдавна чакам!!! Беше прекрасно да съм с теб“, написа тя. „Турнето "Celebration" и сега е Международния ден на жената …. Благодаря ви и любов, любов, любов“, написа развълнуваната Kylie.

Малко преди дуета с Madonna, Minogue беше наградена с приза "Икона" на церемонията "Жените в музиката" на Billboard, a преди това получи и специалната статуетка "Глобална икона" от наградите БРИТ. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини