The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Сдобриха ли се Liam и Noel Gallagher?
Сдобриха ли се Liam и Noel Gallagher?
Снимка: facebook
Сдобриха ли се Liam и Noel Gallagher? Сряда, 17.03.2021 г., 14:07 ч. Заговори се, че двамата братя ще продуцират биографичен филм за Oasis

Liam и Noel Gallagher са регистрирали обща филмова компания.

Твърди се, че отчуждените братя, чиито проблемни отношения доведоха до разпадането на Oasis през 2009 г., заедно ще основат фирмата Kosmic Kyte, която ще се занимава с продуциране на филмови дейности. Според The Sun братята Gallagher са записани като директори заедно с Alec McKinlay, който управлява мениджърската компания на Oasis и Noel - Ignition.

Британският таблоид съобщава, че Liam и Noel обсъждат идеята за биографичен филм, предизвикани от успеха на "Бохемска рапсодия" и "Рокетмен".

Liam Gallagher също намекна за подобна инициатива в Twitter, където написа "Ще ме сложат във филм и ме направят голяма звезда".

През януари Liam Gallagher направи поредна крачка за сдобряване с Noel, а поводът беше 30-годишнината на Oasis. Тогава той написа "Честита нова година, Ноел, обичам те, 2021-а е нашата година".

Междувременно James McClelland и Leo Harvey-Elledge ще влязат в ролите на Liam и Noel в биографичен филм за директора на Creation Records, Alan McGee, който също беше мениджър на Oasis.

Коментари