Shakira пя на Coachella и обяви турне

13 април 2024
Shakira
Снимка от БГНЕС

Shakira се присъедини към Bizarrap, аржентинския диджей и хитмейкър, играещ важна роля в нейното мащабно завръщане, за първото си участие в Coachella.

След като се представи с вой на вълчица, напомняйки за хита си от 2009 г. "She Wolf", колумбийската поп легенда взе микрофона, за да изпълни две общи песни с Bizarrap: „Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53“, която излезе миналата година като реакция на раздялата ѝ с футболиста Gerard Piqué и която присъства в новия ѝ албум, "Las Mujeres Ya No Lloran", както и техният клубен хит „La Fuerte“. Тълпа от крещящи фенове се струпаха пред сцената, развявайки аржентински и мексикански знамена, за да приветстват дивата на музикалния фестивал.

Появата на Shakira се оказа, че има още една важна цел - от сцената звездата съобщи, че тръгва на световно турне, за да рекламира "Las Mujeres Ya No Lloran". „Започвайки тук този ноември, в този град“, добави тя, въпреки че не стана ясно дали има предвид град Индио.

В социалната мрежа X Shakira написа, че турнето ще започне през ноември от САЩ и ще продължи към други части на света през 2025 г. 

Засега няма конкретни дати и места, но феновете могат да се регистрират на официалния сайт на певицата, за да получават информация. 

Това ще е първото световно турне на Shakira от 2018 г., когато се състоя "El Dorado" in 2018.

Дебютът на певицата на Coachella се случва няколко месеца след като сп. Hits Daily Double съобщи, че екипът на Shakira се е опитал да уреди тя да бъде хедлайнер на фестивала, но организаторите на Coachella са отказали.

През март Shakira събра тълпа от над 40 000 фенове на „Таймс Скуеър“ в Ню Йорк за концерт с песни от новия ѝ албум.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини