Taylor Swift обяви лимитирано издание на "The Tortured Poets Department"

17 Февруари 2024
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

След като празнува спортна победа на Супербоул миналия уикенд, Taylor Swift отново се завърна към турнето си "Eras". Шоуто се пренесе в Мелбърн, Австралия, където певицата направи изненадващо съобщение пред публиката. 

Изпълнителката на "Anti-Hero" обяви, че ще пусне втори вариант на предстоящия си албум "The Tortured Poets Department" с различна бонус песен, озаглавена “The Bolter”.

Тази нова версия на новия ѝ албум ще има и различна обложка и ще може да се поръча от официалния сайт на Swift до 19 февруари. Също там феновете могат да направят предварителна поръчка и на оригиналния вариант на албума, където бонус песента се казва “The Manuscript”.

Swift не изпълни песни от новия си проект пред публиката в Мелбърн, но не пропусна да поговори за него. 

“Tortured Poets" е албумът, който наистина се нуждаех да направя, повече от който и да е от албумите ми досега. Той беше като спасителен пояс за мен. Просто нещата, които преживявах и нещата, за които пишех. Той ми напомни защо писането на песни е нещо, което ми помага да се справям с живота".  

"The Tortured Poets Department" ще излезе на 19 април. Певицата съобщи за него на наградите "Грами", когато излезе на сцената, за да получи статуетката за най-добър поп вокален албум ("Midnights"). Това беше нейната 13-та награда "Грами" и феновете подозираха, че тя ще направи важно съобщение, защото това е щастливото ѝ число, а също и датата на рождения ѝ ден. В албума ще има колаборации с Post Malone и Florence + the Machine.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини