Тейлър Суифт отмени участието си по повод Lover Fest заради пандемията

Откакто пусна „Lover“ през 2019 г., Тейлър пусна два нови албума „Folklore“ и „Evermore“

27 Февруари 2021
social
Снимка от screenshot - instagram

31-годишната звезда беше планирала редица шоута за миналото лято в подкрепа на албума си „Lover“ от 2019 г., но беше принудена да ги отложи поради кризата с COVID-19 и сега Тейлър разкри, че е отменила всичко.

Тя каза на феновете си в публикация в Instagram: "Обичам да идвам тук, за да ви съобщавам добри новини или да споделям нови проект с вас. Не е най-любимото нещо на света да съобщавам новини, заради които съм тъжна. Това е безпрецедентна пандемия, която промени плановете на всички и никой не знае как ще изглеждат нещата в близко бъдеще. Толкова съм разочарована, че няма да мога да ви видя веднага както исках. Ужасно ми липсвате и нямам търпение за момента, когато всички спокойно можем да бъдем отново заедно."

Шоутата трябваше да са в Лос Анджелис и Фоксборо, Масачузетс, както и на фестивали в Англия, Белгия, Германия, Норвегия, Дания, Полша, Франция, Португалия и Бразилия.

Откакто пусна „Lover“ през 2019 г., Тейлър пусна два нови албума „Folklore“ и „Evermore“, които тя записа по време на локдауна.

Новини