Twenty One Pilots представиха нов сингъл

Бандата се завръща с първи албум от 2018 г.

08 април 2021
social
Снимка от Orpheus Music / ASHLEY OSBORN

Twenty One Pilots представиха новия си сингъл "Shy Away" от предстоящия им шести албум "Scaled And Icy".

Дуото от Охайо, съставено от Tyler Joseph и Josh Dun, намекна за завръщането си с нова музика още през януари.

Бандата съобщи и подробности за първия си албум от 2018 г., когато излезе "Trench". Колекцията ще излезе на 21-и май и ще съдържа 11 парчета. По-голямата част от албума е създадена от Joseph през последната година на локдауни заради пандемията в неговото домашно звукозаписно студио, а Dun е записвал неговите сесии на барабани на другия край на страната.

"Scaled And Icy" е “продукт на виртуални звукозаписни сесии от разстояние и показва преобърнатото ежедневие на музикантите заедно с преобладаващите емоции през 2020 г. - тревожност, самота, скука и съмнение", се уточнява в прессъобщението за записа.

Съдържание:

1. Good Day
2. Choker
3. Shy Away
4. The Outside
5. Saturday
6. Never Take It
7. Mulberry Street
8. Formidable
9. Bounce Man
10. No Chances
11. Redecorate

Twenty One Pilots обявиха и първото си глобално стрийминг събитие, “Twenty One Pilots - Livestream Experience”, което ще се излъчи в целия свят на 21-и май от 8:00PM ET (22-и май от 03:00 ч. българско време). За него музикантите обещават да бъде незабравимо преживяване със сетлист, който обхваща целия каталог на дуото, включително дебютни изпълнения на живо на нов материал от "Scaled And Icy". Билети за иновативното шоу се продават в сайта на бандата. Там има и специално виртуално съдържание.

Новини