The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Adele и Rich Paul се наслаждават на лятото в Италия
Adele и Rich Paul се наслаждават на лятото в Италия
Снимка: БГНЕС
Adele и Rich Paul се наслаждават на лятото в Италия Сряда, 20.07.2022 г., 16:14 ч. Двойката е на почивка след концерта на певицата в Лондон

Adele и Rich Paul се наслаждават на слънцето в Италия. Папараците заснеха двойката докато пътува с яхта по време на ваканцията си в популярен курорт в Сардиния.

Adele и спортният мениджър си почиват след първия официален концерт на певицата от пет години. В началото на месеца тя изпълни новите си песни и някои от най-големите си хитове на сцена в лондонския Хайд Парк. След премиерата на албума "30" през ноември, звездата имаше публични изяви, които обаче бяха пред ограничена публика, състояща се предимно от знаменитости. Тя пя и на Британските музикални награди през февруари. 

За връзката на Adele и Paul се разбра миналия юли, официално потвърждение от певицата дойде в социалните мрежи малко по-късно. Оттогава досега двамата често са забелязвани заедно в ресторанти, баскетболни мачове, както и на сватбите на близки приятели. Появиха се и слухове, че са сгодени, но Adele така и не отговори директно на въпросите по темата.

 

Коментари