Anne-Marie пусна официалното видео към ‘Kiss My (Uh Oh)’ с Little Mix

Излезе и новият й албум Therapy

25 юли 2021
social
Снимка от Орфей Мюзик/ Warner Music

Anne-Marie пусна официалното видео към чисто новия сингъл ‘Kiss My (Uh Oh)’ с Little Mix.

Вдъхновено от споделената любов на момичетата към филма „Шаферки“, официалното видео към ‘Kiss My (Uh Oh)’ – режисирано от Hannah Lux Davis – показва Anne-Marie в роля на бъдеща булка, която се отправя на моминско парти извън страната с шаферките си, които включват Perrie, Leigh-Anne и Jade от Little Mix.

Преливащо от смях и хаос, видеото проследява група приятелки, живеещи живота си на максимум, макар и без бременните Perrie и Leigh-Anne, които се оттеглят за вечерта преди откриването на партито да започне за Anne-Marie, Jade и останалите от екипа.

Дългоочаквана колаборация, която породи огромно вълнение сред фенбазите на Anne-Marie и Little Mix, ‘Kiss My (Uh Oh)’, притежава всички съставки да се превърне в химн за раздяла на лято ’21.

Излезе и новия й албум Therapy- колекция от 14 песни, която въплъщава характерната артистичност на A-M, скромно поведение и красива четност; атрибути, които не само изстреляха родената в Есекс певица към платинен статус от Обединеното Кралство до Щатите, но и я представиха като безстрашен ролеви модел на поколението Gen Z.

Новини