The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Автобиографията на Britney Spears ще се забави
Автобиографията на Britney Spears ще се забави
Снимка: БГНЕС
Автобиографията на Britney Spears ще се забави Неделя, 31.07.2022 г., 12:48 ч. Няма достатъчно хартия за книгата на певицата

Издаването на мемоарите на Britney Spears ще се забави. 40-годишната певица е приключила с работата по автобиографията си, в която ще разкаже за детството си, музикалната си кариера и 13-годишното попечителство, но феновете ще трябва да почакат по-дълго за книгата. Причината е недостатъчно хартия. 

Сайтът TMZ съобщи, че издателството, което ще разпространява мемоарите на Britney, не може да определи дата за премиерата на книгата, защото има проблеми с доставките на хартия. Според първоначалния план автобиографията трябваше да излезе на пазара през януари. 

До липса на хартия се е стигнало по две причини - по време на локдауните заради пандемията са били поръчани по-голям брой книги, а в същото време във фабриките за производство на хартия е настъпил недостиг на работници, защото много от тях са напуснали. На този етап не се знае кога тези проблеми ще намерят решение. 

Сделката за книгата на Britney беше подписана през февруари и според информациите звездата е получила 15 милиона долара аванс. Говори се, че това е един от най-скъпите договори в историята на мемоарите, като певицата ще получи повече за историята си дори от бившата президентска двойка Barack и Michelle Obama, които подписаха договори с друго издателство за над 60 милиона долара. По-рано Britney заяви, че иска да разкаже историята си от своята гледна точка. 

Междувременно тези дни звездата се похвали, че за първи път от 13 години е отишла на бар. В Instagram story тя публикува видео, в което се забавлява с приятелка в пълно заведение.

 

Коментари