The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Без нов албум от Robbie Williams заради пандемията
Без нов албум от Robbie Williams заради пандемията
Снимка: facebook
Без нов албум от Robbie Williams заради пандемията Вторник, 03.11.2020 г., 15:03 ч. През пролетта изпълнителят обяви, че работи над нова музика

Пандемията ще забави появата на нов албум от Robbie Williams.

Guy Chambers, който е работил с изпълнителя на "Let Me Entertain You" по няколко записа потвърди, че 46-годишният певец планирал да издаде нов албум скоро, но заради коронакризата по света е отложил проекта за неопределено време.

Авторът на песни обясни, че Robbie е в Лос Анджелис, а той няма как да отиде там в момента заради ограниченията за пътуване във връзка с коронавируса. Chambers каза още, че за да могат да работят над новата музика трябва да са заедно в студиото, което няма как да стане в настоящата обстановка.

През април Robbie призна, че новият му албум ще има диско звучене. Той се вдъхновил за създаването на парти музика, след като слушал песента на Kylie Minogue "Your Disco Needs You" от 2001 г., на която е сред авторите.

Последният албум на Robbie Williams "The Heavy Entertainment Show" излезе през 2016 г. Миналата година той издаде и празничния "The Christmas Present".

Коментари