David и Victoria Beckham празнуват 23 години семеен живот

"Казаха, че бракът ни няма да продължи дълго"

05 юли 2022
social
Снимка от Instagram

David и Victoria Beckham празнуват дългогодишната си любов.

Бившият футболист и бившата певица от Spice Girl отбелязаха в понеделник 23 години от сватбата си с публикации в социалните мрежи.

“Казваха, че той не е забавен, казваха, че аз никога не се усмихвам, казваха, че бракът ни няма да продължи дълго ? Днес празнуваме 23 години откакто се оженихме. David, ти си всичко за мен, обичам те много!!!! ?”, написа Victoria към снимка, на която двамата със съпруга ѝ се смеят.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

David пък качи старо видео от интервю, което са дали пред Ali G в началото на връзката им. Персонажът, изигран от Sacha Baron Cohen, ги пита къде са се срещнали и Victoria отговаря, че се случило на футболен мач. На въпроса дали си е падал по Spice Girls, David отговаря "Не, но си падах по Posh”. (прякорът на Victoria в групата).

Той пише и послание към видеото, което започва точно с тези последни думи от интервюто и продължава: "Преди 23 години на днешния ден Posh стана г-жа Beckham, но тя винаги ще бъде Posh ❤️ Честита годишнина УАУ 23 години и 4 прекрасни дечица ❤️❤️❤️❤️ Обичам те, всички те обичаме ❤️ @victoriabeckham @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham)

47-годишният David и 48-годишната Victoria се сгодиха през 1998 г., а на следващата година си казаха "Да" на пищна сватбена церемония. Двойката има четири деца - Brooklyn на 23 г., Romeo на 19 г., Cruz на 17 г. и Harper на 10г.

Синовете им също отбелязаха годишнината на родителите си в социалните мрежи.

Новини