Деветият албум на Rihanna все по-категорично се превръща в мираж

10 април 2024
Rihanna
Снимка от БГНЕС

Ако случайно към днешна дата някой все още се надява за нов албум от Rihanna в близко бъдеще, вероятно е по-добре да изостави тази надежда. 

Бизнесдамата, която започна кариерата си като музикална сензация, отговаря на въпроси по различни теми - от майчинството през марката ѝ за козметика до музиката - пред сп. Interview

Звездата, която както е известно не е издавала нов албум от 2016 г., каза в интервюто, че няма новини за деветия си албум. И все пак има много "визуални идеи" за него. 

“Имам много визуални идеи. Странно е. Мозъкът ми някак работи наобратно в момента. Обикновено първо разполагам с музиката и тя ме води до тези визуални възможности, но сега е точно обратното. Нямам обаче все още песни за тези образи. Може би точно в това е ключът - образите ще ме доведат до песните, които трябва да направя". 

На въпрос дали това може да означава възраждане за Rihanna, милиардерката отговори, че в момента не може да каже. 

През 2017 г. Rihanna се оттегли от музиката, за да представи новия си проект - марката си за козметика Fenty Beauty, а на следващата година - и марката си за бельо Savage X Fenty. Така тя се превърна в бизнесдама и влезе в списъка на милиардерите. В края на 2022 г. имаше лъч надежда, че тя ще поднови музикалната си кариера. Тогава излязоха две нейни песни - "Lift Me Up" и "Born Again" - записани за саундтрака на филма "Черната пантера: Уаканда завинаги". В началото на миналата година обаче, на шоуто си на Супербоул, вместо нова музика Rihanna показа пред света, че чака второ дете.

В интервюто си за списанието сега тя говори за майчинството и казва, че винаги е искала да бъде майка, всичко останало в живота ѝ било изненада. Споделя, че би искала да има още деца и се надява някое от бъдещите бебета да е момиче.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини