Rihanna пя на сватбата на сина на милиардер

03 март 2024
Rihanna
Снимка от БГНЕС

Като изключим шоуто на Супербоул миналата година, Rihanna не е изнасяла концерт от почти 8 години. В петък обаче звездата направи точно това пред индийска публика. 

Певицата и бизнесдама била поканена/наета за музикален пърформънс като част от разточителните тържества преди сватбата на сина на индийски милиардер. Не кой да е милиардер, а "най-богатият човек в Азия" Mukesh Ambani. По данни на сп. Forbes състоянието му се оценява на 116 милиарда ролара. Неговият син Anant ще се ожени за дъщерята на друго влиятелно семейство в Индия - Radhika Merchant. Сватбената церемония ще се състои в Мумбай през юли.

На концерта в петък Rihanna е изпълнила 19 песни, сред които най-големите ѝ хитове като "We Found Love", "Umbrella" и "Diamonds", както и по-малко известните “Consideration”, “Birthday Cake”, “Pose”, “Desperado” и “Woo”, които тя не е пяла на живо от турнето си "Anti" през 2016 г. 

Предполага се, че за впечатляващото си участие звездата е получила между 5 и 8 милиона долара

Списъкът с гостите за тридневното предсватбено парти е включвал звезди от Боливуд, бизнес лидери, политици и знаменитости, сред които Bill Gates, Mark Zuckerberg и Ivanka Trump. Според TMZ на събитието за присъствали 1200 души, включително илюзионистът David Blaine, фронтменът на Coldplay Chris Martin и Chainsmokers.

"Щедростта" на Mukesh за сватбата на най-малкото му дете не е голяма изненада - през 2018 г. той похарчи 100 милиона долара за венчавката на дъщеря си Isha, когато сватбеният концерт беше дело на Beyoncé.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини