The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
До 30 градуса през следващите дни
До 30 градуса през следващите дни
Снимка: unsplash.com
До 30 градуса през следващите дни Събота, 21.05.2022 г., 10:45 ч. Температурите бързо ще се повишат, в сряда, четвъртък и петък максималните на много места в низините ще са около и над 30°.

През следващите дни в по-голямата част от страната времето ще е предимно слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места, главно в Южна и Източна България ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици.

В неделя вятърът от северозапад ще се усили, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина ще е временно силен. Дневните температури слабо ще се понижат и максималните ще са между 25° и 30°.

В понеделник вятърът ще отслабне до умерен и ще се ориентира от север-североизток, с него в североизточните райони температурите ще се понижат още.

От вторник вероятността за краткотрайни следобедни валежи в източните райони намалява. Вятърът ще отслабне още, впоследствие ще се обърне от юг-югоизток.

Температурите бързо ще се повишат, в сряда, четвъртък и петък максималните на много места в низините ще са около и над 30°.

Коментари