Ed Sheeran е готов с нова музика, но няма да я пусне скоро

05 май 2024
Ed Sheeran
Снимка от Orpheus Music/Warner Music / Annie Leibovitz

Ed Sheeran разкри, че работи по нова музика, но предупреди да не очакваме да излезе скоро. 

В интервю за сп. People певецът отговаря на въпрос за музиката, по която работи в момента, като потвърждава, че наистина твори нови песни, но добавя:

“Обаче нищо няма да излезе тази година. Издадох два албума миналата година, а това да издаваш албуми и да си на турне е уморително. Така че имам нова музика, но ще я задържа за известно време". 

Миналата година през май Sheeran издаде последната шеста част от математическата си серия албуми "Subtract". Няколко месеца по-късно се появи и колекцията от 14 песни "Autumn Variations".  

"Subtract" получи номинация за "Грами" за поп вокален албум, но наградата отиде при "Midnights" на Тaylor Swift. Все пак Sheeran спечели първата си награда "Еми" за оригиналната песен към сериала "Тед Ласо", “A Beautiful Game”.

Sheeran прекара голяма част от 2023 г. на път заради турнето си, което продължава и това лято, a на 31 август българските фенове ще имат възможност да го видят на живо на Националния стадион "Васил Левски" в София.

По-рано тази седмица британският хитмейкър обяви самостоятелен концерт в Бруклин на 22 май, с който ще отбележи 10 години от издаването на албума "X". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Magic - Музиката, която обичаш

Новини