Jon Bon Jovi призна, че е имал "100 момичета в живота си"

01 май 2024
Jon Bon Jovi
Снимка от БГНЕС

Jon Bon Jovi за пореден път коментира изневерите си.

Фронтменът на Bon Jovi даде интервю тази седмица, в което говори за брака си с Dorothea Hurley, с която започват да се срещат още в гимназията.

На въпрос за това, че се е оженил много млад и колко "стресиращо" трябва да е било това за един "секссимвол", музикантът призна: 

"Размина ми се за убийство. Аз съм рокендрол звезда, не съм светец. Не казвам, че не съм имал 100 момичета в живота си. Аз съм Jon Bon Jovi. Беше доста хубаво”.

В разговора не става ясно кога точно всички тези жени са минали през живота му, но певецът все пак подчерта, че никога не е правил нещо, което да застраши връзката му с Hurley.

“Но ако си мислите, че бих направил нещо, което ще застраши... тази част от живота ми, само защото съм вярвал, че нарцисистът в мен е истински? Би било много глупаво. От какво количество им нужда един мъж, за да подхранва този огън? Просто не си струва".

Подобни изказвания за брака си изпълнителят на "Always" прави за втори път през последните седмици. Преди седмица пред в. Independent той каза: 

“Това са прекрасните клишета на рок славата. Не трябва да лъжеш, че си бил светец, но в същото време не бива да си толкова глупав, че да прецакаш семейния си живот". 

Bon Jovi не за първи път заявява, че не е светец. През 2007 г. той призна пред сп. Best Life:

“През последните 25 години съм част от една от най-известните рок банди в света и не съм светец, не съм бил светец. Пропуснал съм много рождени дни и училищни представления. Но в крайна сметка не е като Dorothea да е "влязла в средата на филма" и да не е била наясно с кого се захваща".

Bon Jovi и Hurley се срещат в гимназията в Ню Джърси през 1980 г. Разделят се за кратко през 1985 г., когато той започва връзка с актрисата Diane Lane. Малко по-късно двамата се събират и през 1989 г. сключват брак на тайна церемония в Лас Вегас. Наскоро те празнуваха 35 години от сватбата си. Имат 4 деца - 30-годишната Stephanie и Jesse, Jake и Romeo, съответно на 29, 21 и 20 години.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини