Leonardo DiCaprio отново е сам 

С Camila Morrone са се разделили след петгодишна връзка

31 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

Leonardo DiCaprio и Camila Morrone са се разделили. Според източници на американските медии двамата са прекарали почти цялото лято далеч един от друг.

Слухове за връзката на DiCaprio и Morrone се появиха за първи път през декември 2017 г. Двамата обаче рядко се появяваха заедно публично. През 2020 г. актрисата и модел седеше до актьора на церемонията за наградите “Оскар”, но двамата отидоха на събитието по отделно.

Leonardo е с 23 години по-възрастен от Camila - тя беше едва на 20 г., а той - на 43 г. - когато започна връзката им. Говореше се, че те са прекарвали локдауните по време на пандемията заедно и това само е заздравило отношенията им. 

В интернет се появиха коментари, че раздялата е настъпила малко след като моделът навърши 25 години - на 16-и юни. Не известно актьорът да е имал връзка с жена над тази възраст.

Когато излизаше с Gisele Bündchen и Bar Refaeli, както и с актрисата Blake Lively, те все още не бяха навършили тази възраст, докато бяха заедно. През 2016 г. Leo излизаше с Kelly Rohrbach, но те скъсаха, когато тя навърши 25 г., и той започна да излиза с датския модел Nina Agdal, като връзката им също приключи, когато тя стана на 25 г.

 

Новини