The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Мелания Тръмп украси за последно Белия дом за Коледа
Мелания Тръмп украси за последно Белия дом за Коледа
Снимка: twitter
Мелания Тръмп украси за последно Белия дом за Коледа Понеделник, 30.11.2020 г., 18:01 ч. Темата на декорацията тази година е "Красотата на Америка"

Мелания Тръмп представи коледната украса на Белия дом. Това е последната година, в която тя имаше задачата да подготви дома на американския президент за празника в качеството си на Първа дама.

Тази година съпругата на Доналд Тръмп се е придържала към темата "Красотата на Америка". "В това специално време от годината се радвам да споделя "Красотата на Америка" и да отдам почит към величието на нашия народ. Заедно ще празнуваме в страната, която с гордост наричаме наш дом", написа Първата дама в Twitter.

В публикуваното видео г-жа Тръмп се разхожда сред традиционната декорация. Няколко кадъра отблизо показват някои малки детайли, сред които болница в коледното селце в чест на здравните работници на първа линия в борбата с пандемията.

Последната коледна декорация на Белия дом от Мелания идва на фона на тайни аудио записи, които бяха разпространени по-рано през годината, в които Първата дама разкрива досадата си от задължението да украсява за Коледа.

Коментари