The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Сър Мик Джагър и Дейв Грол с нова песен „Eazy Sleazy“
Сър Мик Джагър и Дейв Грол с нова песен „Eazy Sleazy“
Снимка: YouTube
Сър Мик Джагър и Дейв Грол с нова песен „Eazy Sleazy“ Сряда, 14.04.2021 г., 08:35 ч. " The Rolling Stones" ще се върнат на сцената, когато отшуми пандемията от коронавирус

Във вторник рокаджията от Rolling Stones разкри в социалните платформи и YouTube новата песен, по която работи със звездата и продуцент на Foo Fighters- Мат Клифърд.

Мик каза: "Това е песен, която написах покрай локдауна, за да вдъхне оптимизъм. Благодарение на уменията на Дейв Грол, беше много забавно да работя с него - надявам се всички да се насладите на Eazy Sleazy. "

Дейв я брандира като "песента на лятото" и добавя: "Трудно е да се изрази с думи какво означава записването на тази песен със сър Мик. Това е отвъд сбъднатата мечта. Точно когато си помислих, че животът не може да стане по-луд ... и това е песента на лятото, без съмнение!"

Междувременно Мик разкри, че "The Rolling Stones" ще се върнат на сцената, когато е безопасно да го направят, след като са принудени да отложат концертите си поради пандемията от коронавирус.

 

Коментари