Телевизионен водещ се извини за проваленото интервю с Adele

Matt Doran отново обясни ситуацията в ефира на предаването си

28 ноември 2021
social
Снимка от Virginia Records

Австралийски телевизионен водещ се извини, че е обидил Adele по време на интервю с мегазвездата и нарече поведението си "ужасна грешка".

Matt Doran от Channel 7 хванал самолет от Сидни до Лондон, за да може на 4-и ноември да вземе единственото интервю пред австралийска медия от Adele по повод новия ѝ албум. По време на разговора обаче той признал пред нея, че не е слушал записа. Заради това нейният лейбъл забранил излъчването на заснетия материал, въпреки че той бил част от пакетна сделка, която струвала на Channel 7 1 милион австралийски долара (500 000 паунда) според австралийски медии.

Водещият се извини след злополучното интервю и обясни, че е пропуснал мейла с копието на албума за предварително слушане, преди официалната премиера.

Сега Doran използва ефира на шоуто си, за да се извини отново и да даде още обяснения за ситуацията: "Ако трябва да съм честен, заслужавам голяма част от тази агресия и си признавам грешката. В деня след като пристигнахме в Лондон, в пощата ми дойде и-мейл от музикалната компания. В него не се споменаваше Adele, но съдържаше линк към нейния албум. С ръка на сърцето си признавам, че го пропуснах. Колкото и да е абсурдно, пропуснах най-важния и-мейл в живота си".

Doran нарече това "ужасна грешка", но отрече твърденията в медиите, че Adele си е тръгнала от срещата след признанието му. И добави: "Но всичко това няма значение, защото като пропуснал линка за албума, както и да се оправдавам, обидих Adele".

Новини