The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Традиционното парти на Elton John преди Оскарите ще бъде онлайн
Традиционното парти на Elton John преди Оскарите ще бъде онлайн
Снимка: БТА
Традиционното парти на Elton John преди Оскарите ще бъде онлайн Вторник, 23.03.2021 г., 13:58 ч. Певицата Dua Lipa ще направи специално изпълнение

Само месец ни дели от връчването на наградите "Оскар" и британската музикална легенда сър Elton John се подготвя за традиоционното си благотворително парти, което провежда преди най-важната церемония в света на киното.

Фондацията на певеца "Elton John AIDS Foundation" обяви, че звездното парти ще се проведе виртуално за първи път досега, а датата е 25-и април. Домакин на събитието ще бъде актьорът Neil Patrick Harris, а сред специалните гости ще бъде Dua Lipa, която ще има и музикално изпълнение.

Събитието ще се състои само час преди началото на церемонията на наградите "Оскар" и ще може да се гледа онлайн от подкрепящите фондацията за борба с ХИВ/СПИН на Elton John. За целта те трябва да си купят билет от 20 долара, като приходите отиват директно за каузата.

Предстои да бъдат обявени още имена от списъка с поканените.

"Тази година ще пренесем партито за Оскарите в домовете на хората, като ще прекараме виртуално една незабравима вечер с David Furnish и мен, нашият добър приятел Neil Patrick Harris и изключителната Dua Lipa, плюс още много бляскави изненадващи гости", казва John в изявление. "Сега повече от всякога трябва да направим така, че една пандемия да не измести друга, и не бива да забравяме онези 38 милиона души по целия свят, които живеят с ХИВ, и се нуждаят от нашите грижи, любов и подкрепа, затова се надяваме, че ще се присъедините към нас за това специално парти преди Оскарите".

Lipa също сподели вълнението си от предстоящото събитие: “Огромна чест е за мен да бъда част от най-легендарното парти за Оскарите и с гордост подкрепям "Elton John AIDS Foundation" в усилията да премахне стигмата, която обгръща ХИВ, и да изградим един по добрът и по-гостоприемен свят заедно. А да споделя една сцена с Elton John за мен ще бъде една сбъдната мечта!".

Коментари