The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Тузаря няма да участва в „Сексът и градът“
Тузаря няма да участва в „Сексът и градът“
Снимка: instagram.com/chrisnothofficial/
Тузаря няма да участва в „Сексът и градът“ Събота, 20.02.2021 г., 09:37 ч. След шестте сезона на сериала, във филма от 2008 г. Кари и Тузаря се ожениха, а във втория филм от 2010 г. двойката се опитваше да съхрани брака си.

В дългоочакваното продължение на сериала „Сексът и градът“ главната героиня Кари Брадшоу ще остане без своя възлюблен Тузаря, когото тя наричаше мъжа мечта. Актьорът Крис Нот е решил да не се връща към ролята.

Както стана ясно по-рано, в продължението няма да се появи и актрисата Ким Катрал, която играеше една от четирите приятелки, а именно – мъжемелачката Саманта Джоунс.

След шестте сезона на сериала, във филма от 2008 г. Кари и Тузаря се ожениха, а във втория филм от 2010 г. двойката се опитваше да съхрани брака си.  

Феновете на поредицата предполагат, че щом Крис Нот няма да участва в продължението, сценаристите ще допишат тази сюжетна линия с окончателната раздяла на персонажите.

През януари стана известно, че „Сексът и градът“ ще има продължение от 10 епизода по 30 минути, които ще излязат на платформата HBO Max. Снимките за сикуела And Just Like That ще започнат тази пролет в Ню Йорк.

Коментари