The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
"За душата" се мести от киното в стрийминг платформа
Снимка: Forum Film Bulgaria
"За душата" се мести от киното в стрийминг платформа Неделя, 11.10.2020 г., 12:29 ч. Анимацията ще радва семействата за Коледа

Вместо на големия екран премиерата на анимацията "За душата" ще бъде във видеострийминг платформата Disney+ на 25-и декември.

От студиото Disney дълго време отлагаха решението за филма на Pixar с участието на Jamie Foxx, Tina Fey и Phylicia Rashad, но сега обявиха, че лентата ще влезе в празничния каталог на стрийминг услугата, вместо в програмата на кината за коледните празници.

Анимацията проследява учителя Joe Gardner (Foxx), който получава шанса на живота си да свири в най-добрия джаз клуб в града, но една грешна стъпка го пренася от Ню Йорк в друг свят - центъра "Семинар за душата", където душите първо развиват своите интереси и страсти и после се отправят към някое новородено дете.

Joe е решен да се върне към нормалния си живот и среща героинята на Fey 22 - душа, която никога не е разбирала какво толкова хубаво има в човешкото съществуване. Докато учителят се опитва да й покаже невероятните предимства на това да си жив, той открива някои неща и за самия себе си.

Pete Docter, познат с "В небето" и "Отвътре навън", е режисьор на продукцията. Той казва: "Светът може да е едно много изтощително и разочароващо място, но също така е пълен с неочаквани радости, които могат да се открият в най-обикновените на пръв поглед неща. "За душата" изследва какво е най-важно в живота ни, въпрос, който си задаваме всички напоследък. Надявам се, че ще донесе малко хумор и забавление за хората в това време, в което всички имаме нужда от това".

Коментари