Звездите от "Приятели" най-после ще се съберат

Снимките на специалното предаване с актьорите от сериала започват

03 април 2021
social
Снимка от instagram

Звездите от "Приятели" най-после ще се съберат. Източник на Entertainment Tonight е съобщил, че специалният епизод с актьорите от сериала David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox и Lisa Kudrow ще се снима следващата седмица.

Schwimmer също намекна за това в шоуто на Graham Norton в петък. Той разкри, че след като приключи участието си в предаването ще пътува за Лос Анджелис, където ще бъдат снимките с колегите му от "Приятели".

Актьорът уточни, че предаването няма сценарий и никой от тях няма да е в ролята си от комедийната поредица, но все пак загатна, че "има един сегмент, който не искам да издавам, но всички ще четем нещо".

Звездата в ролята на Рос Гелар още през март заяви, че ще бъде в Ел Ей за малко повече от месец: "Най-после измислихме как да го направим безопасно, като част от снимките ще бъдат на открито заради здравните мерки".

Два месеца преди това и Lisa Kudrow издаде, че заснемането на специалното предаване ще бъде през ранната пролет.

Първоначалният план беше епизодът да се излъчи на 27 май 2020 г. при старта на стрийминг услугата HBO Max, но снимките се отлагаха няколко пъти заради пандемията.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Новини