Britney Spears показа изкълчен глезен, обвини майка си за скандала в хотел

04 май 2024
Britney Spears
Снимка от instagram.com/britneyspears

Britney Spears за известно време няма да снима клипчета как танцува. Малко след като каза на последователите си в Instagram, че е изкълчила глезена си в хотел в Лос Анджелис, бившата поп звезда сподели видеа, показващи нараняването и те определено не са за хора, които трудно понасят подобни гледки. 

В клипчетата Britney показва в близък план тъмните и болезнени синини на десния си крак, който е силно подут. 

“Много е злe. Тази идиотка тук се опита да направи скок през дневната в хотела, паднах лошо и се изложиш. Това е", казва певицата зад кадър."Парамедиците дойдоха и разбира се, стана страшна сцена. Което беше напълно излишно, а на мен ми трябваше само лед. Всъщност е доста зле, но такива глупости се случват". 

Тя сподели и снимка на адвоката си Mathew Rosengart, който ѝ помогна да прекрати попечителството над нея през 2021 г. Britney го засипа с похвали, заяви, че той ѝ е като баща и се е погрижил за правната страна на скандала от 2 май. Тя също така намекна, че майка ѝ е организирала цялата шумотевица около инцидента. 

Във въпросната вечер се появиха публикации в медиите, които твърдяха, че между Britney и новия ѝ приятел Paul Richard Soliz е имало спречкване в хотел в Лос Анджелис и на мястото е била пратена линейка. Публикувани бяха и папарашки снимки, на които Spears излиза от хотела заедно с него и е боса, гушнала възглавница.  

Spears написа после в социалните мрежи, че новините в медиите са фалшиви, парамедиците не са влизали в стаята ѝ в хотела, но тя се почувствала тормозена, като вероятно има предвид намесата в личния ѝ живот.

Малко по-рано в четвъртък излезе информацията, че разводът на Britney със Sam Asghari е приключил. Процедурата беше завършена по-малко от година, след като двамата обявиха, че прекратяват 14-месечния си брак. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини