The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Dennis Lloyd бори депресията с нов сингъл и видео
Dennis Lloyd бори депресията с нов сингъл и видео
Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс
Dennis Lloyd бори депресията с нов сингъл и видео Събота, 23.01.2021 г., 09:05 ч. Сингълът “Anxious” ще бъде част от предстоящия му дебютен албум, който излиза по-късно тази година и ще представлява хроника на „най-тъмния период от живота му“.

Талантливият изпълнител, автор на песни, продуцент и мултиинструменталист Dennis Lloyd се завърна с дългоочаквана доза въздействаща музика!  

Сингълът “Anxious” ще бъде част от предстоящия му дебютен албум, който излиза по-късно тази година и ще представлява хроника на „най-тъмния период от живота му“.  

В музикалната колекция Lloyd ще се върне назад във времето, когато на пръв поглед кариерата му потръгва безпрецедентно, благодарение на хитовото му парче “Nevermind” от 2018 г., а всъщност зад кулисите му се налага да се изправи пред сериозни изпитания.  

Надявайки се да пусне песента “Never Go Back” като следващ сингъл, Lloyd се сблъсква с категоричния отказ на предишния си лейбъл, който не се съгласява с креативната посока, по която изпълнителят е поел и замразява музикалните му проекти.  

Едногодишен правен спор между двете страни предизвиква последвалите проблеми с депресията на Dennis, който не е сигурен дали някога отново ще може да издава музика.  

В проекта “Anxious”Lloyd разголва най-болезнено уязвимата си страна, размишлявайки над страха и епизодите на паника, които вдъхновяват и видеото към песента.

Dennis споделя: „Това се случи първия път, в който получих паник атака. Зави ми се свят, сърцето ми биеше със страшна скорост. Чувствах се сякаш светът се срива около мен, но всъщност всичко бе само в главата ми. Бяха неприятни времена.“  

Роден и израснал в Тел Авив, DennisLloyd представя дебютното си EP - Exidentпрез 2019 г., благодарение на което събира над милиард стрийма в дигиталните платформи.  

Водещият сингъл от него - “Never Go Back”, моментално се превръща в едно от най-добавяните парчета в плейлистите за хитове на Spotify.

Малко след това списание Forbes възхвалява израелския изпълнител за невероятния му талант да „съчетава елементи от поп, R&B, рок и реге в песните си, с които променя глобалните граници в музиката“. 

Lloyd прекосява целия свят по време на разпродаденото си турне Never Go Back Tour, със спиращи дъха изпълнения на звездния фестивал Coachella Valley Music & Arts Festival и много други.  

Миналата есен Dennis разпродава турнето сиThe Never Go Back Tour: Part III, което преминава през 16 европейски държави.

Коментари