The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Enrique Iglesias е най-добрият латино изпълнител на всички времена
Enrique Iglesias е най-добрият латино изпълнител на всички времена
Снимка: facebook
Enrique Iglesias е най-добрият латино изпълнител на всички времена Вторник, 20.10.2020 г., 16:23 ч. За бляскавата си кариера музикантът ще получи специалнта награда на Billboard

Enrique Iglesias ще бъде почетен като най-добрия латино изпълнител на всички времена на предстоящите награди за латино музика на Billboard. Изпълнителят на "Hero" ще получи почетното отличие в центъра BB&T в Сънрайз, Флорида, като признание за бляскавата му кариера.

За годините на музикалната сцена 45-годишният Iglesias е продал над 180 милиона копия от записите си. Музиката му е стриймвана 19 милиарда пъти, а видеата му са гледани 17 милиарда пъти. Над 10 милиона души са присъствали на концертите му по света.

Очаква се следващата година испанският певец отново да тръгне на турне. "Enrique е емблематичен изпълнител, глобална звезда, първокачествен професионалист, и най-важното - удивително човешко същество. Тази заслужена награда е свидетелство за неговото трайно въздействие и влияние", се посочва в изявление на Afo Verde, президент и главен изпълнителен директор на "Sony Music Latin Iberia".

В личен план Enrique Iglesias и дългогодишната му партньорка, бившата звезда на тениса Anna Kournikova, отглеждат трите си деца - 2-годишните близнаци Lucy и Nicholas и 8-месечната Mary.

Коментари