Gloria Estefan също преболедува COVID-19

Звездата подозира, че се е заразила от фен, който не спазвал дистанция и не носел маска

03 декември 2020
social
Снимка от facebook

Gloria Estefan сподели в социалните мрежи своето преживяване с COVID-19. Латино суперзвездата дала положителна проба за новия вирус на 8-и ноември.

"През последните няколко седмици се превърнах в една от жертвите на COVID", сподели тя в Instagram. И разказа как се е стигнало до заразяването: “30-и октомври, беше единствения ден, в който съм излизала. Със семейството ми отидохме на ресторант на открито. Носехме маски по целия път до масата, а също и когато си тръгнахме. Докато вечеряхме обаче до мен се приближи човек, който ме потупа по рамото. Не носеше маска и беше много близо до мен”.  

Няколко дни по-късно 63-годишната певица усетила едни от най-характерните симптоми за заразяване с COVID-19 - загубата на вкус и обоняние. "Горката ми готвачка стана моя жертва, защото й казах, че ми е приготвила безвкусно пилешко. На следващия ден и закуската ми нямаше вкус. И не усещах аромата на супата. Тогава започнах да се плаша. Страхът е основната част от цялата тази история”, казва Estefan. 

След поставянето на диагнозата певицата се е тествала два пъти, като и двата теста за инфекцията са отрицателни. Тя дори сподели списък с витамините, които са й помогнали да подсили имунната си система. 

Estefan обясни, че споделя историята си, за да може нейните последователи да знаят колко силно заразен е коронавирусът всъщност. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gloria Estefan (@gloriaestefan)

Новини